AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:07:2018 19:44
Mahrez takker Leicester-fans for fantastiske minder

Selvom Riyad Mahrez er skiftet til Manchester City, er han ikke for fin til at takke supporterne i Leicester, som han har haft nogle uforglemmelige minder med.


Riyad Mahrez var tæt på at skifte til Manchester City i januar, men Leicester var ikke tilfredse med de bud, der kom på deres algierske stjerne. 

Tirsdag kom handlen endelig i hus. De engelske mestre betalte £60 millioner for årets spiller i Premier League anno 2015/16. 

Inden Mahrez kom til Leicester i 2014 fra Le Havre, var han et ubeskrevet blad, og han takker fansene for supporten. 

- Til alle Leicester-fans. Vi har skabt fantastiske minder og historie sammen. At vinde ligaen i mod alle odds var noget særligt, og det havde ikke været muligt uden jeres ekstraordinære opbakning til mig selv og holdet, skrev Mahrez på Twitter

- Jeg vil gerne takke jer alle for at få mig til at føle mig velkommen lige fra starten. I fortsatte med at vise mig tillid og opmuntre mig til at opnå det, vi havde sammen. Jeg vil takke mine holdkammerater, staben og alle i klubben, som er blevet en stor del af mit liv. 

- Nu er det tid til at komme videre og bygge videre på det, jeg har udviklet her, men jeg vil altid huske tilbage på min tid i klubben, som jeg har nydt og er stolt af. Tak, tak, tak. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED