AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:09:2018 21:32
Maguire: Skifte ikke tæt på - Jeg ville blive i Leicester

Leicester-stopperen blev efter VM-slutrunden kædet sammen med Manchester United, men et skifte var aldrig rigtig på tale.


Harry Maguire spillede en god sæson for Leicester, hvilket blev belønnet med en plads til VM. Her viste han sine kvaliteter, og det skabte interesse fra især Manchester United. Maguire ville blive i Leicester, så et skifte var ikke tæt på.

- Der var en lille smule interesse, men Leicester ville forlænge min kontrakt, og jeg ville blive i klubben, så jeg tror ikke, at et skifte var tæt på, fortalte Maguire på pressemødet forud for Englands venskabskamp mod Schweiz tirsdag aften.

Den stærke stopper forlængede for nylig sin kontrakt med Leicester, så den løber de næste fem år.

25-årige Maguire kom til Leicester sidste sommer, hvor han hurtigt erobrede pladsen ved siden af anfører Wes Morgan.

Siden er det gået stærkt, hvor det som bekendt også er blevet til landsholdsdebut. Kampen mod Schweiz spilles på King Power Stadium, som er Leicester hjemmebane. Opgøret kan blive Maguires 14. landskamp.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED