Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Maguire får 21 måneder: United reagerer med officiel udmelding

Af Emil Eire Frerk Olsen
25.08.2020 Kl. 17:40
Manchester United har lynhurtigt været ude at reagere på Harry Maguires dom.

Harry Maguire blev i dag kendt skyldig i tre forskellige anklager om overfald, nægtelse af anholdelse samt bestikkelse.

Episoden fandt sted under en ferie i Grækenland, hvor Maguire var kommet op og slås med en række andre englændere, der havde provokeret og truet ham og hans søster. Derefter fulgte tumult med det græske lokalpoliti, som han angiveligt også forsøgte at bestikke.

Manchester United har været hurtige til at reagere på anførerens nye dom, der erfares af Sky Sport at indebære en betinget fængselsdom på 21 måneder.r.

Journalisten Jack Gaughan var første mand til dele Uniteds udmelding, som han var kommet i besiddelse af gennem klubben.

I skriftet står følgende:

– Manchester United har noteret sig dagens dom. Magurie har erklæret sig uskyldig i enhver overtrædelse af loven, som han er beskyldt for, og han vil fortsætte med at kæmpe for sin uskyld.

– Det er bør noteres, at domstolen udsendte anklagerne og fremlagde bevismaterialet sent om aftenen inden retssagen, hvilket gav Maguires forsvar minimal forberedelsestid. En forespørgsel om udsættelse af retssagen blev afvist.

– På det grundlag, samt de områder, hvor Maguire erklærer sin uskyld, vil hans juridiske hold anke dommen for at tillade en fuldbyrdig retssag at finde sted.

Maguires advokat Zannis Panayotakopoulos har tidligere udtalt, at han ikke regnede med, at Maguire blev fundet i skyldig i noget, men at anklagerne i værste fald kunne koste englænderen op til fem års fængsel. 

OPDATERING

Harry Maguire er efterfølgende blevet kasseret fra den engelske landsholdstrup.

Han har selv kommenteret på retssagens afgørelse, hvor han udtaler, at hans juridiske hold er blevet sat i gang for at informere den græske domstol, at de vil anke dommen.

Annonce