AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:11:2019 08:05
Måtte skilles ad: Sterling droppes til landskamp efter nyt slagsmål med Gomez

Raheem Sterling er blevet sendt hjem fra den engelske landsholdslejr efter et sammenstød med Joe Gomez.


Følelserne løb af med Raheem Sterling efter søndagens nederlag til Liverpool, da der mandag var landsholdssamling for The Three Lions.

Undervejs i storkampen havde Raheem Sterling og Joe Gomez også en række konfrontationer for deres klubhold, og City-stjernen havde åbenbart ikke lagt det bag sig.

Daily Mail skriver, at Sterling forsøgte at tage kvælertag på Gomez, da de engelske landsholdsspillere ankom til St George's Park mandag, og mandag aften skulle der også have været en vred ordudveksling mellem de to, hvor flere spillere måtte hjælpe med at skille dem ad.

Derudover skriver The Telegraph, at det angiveligt var Sterling, der forsøgte at tirre Joe Gomez til at komme med en reaktion ved arrigt at spørge ham lige i ansigtet, om Liverpool-spilleren følte sig som "the big man" efter kampen søndag.

Nu har det engelske fodboldforbund så bekræftet, at Raheem Sterling ikke kommer til at spille mod Montenegro efter episoden, men Sterling bliver ikke sendt hjem fra landsholdslejren.

Manchester City-stjernen har også efterfølgende undskyldt og forklaret, hvorfor sammenstødet med Liverpool-profilen fandt sted. Han skriver blandt andet:

- Både Joe og jeg har regnet nogle ting ud og lagt det bag os. Vi er i en sportsgren, hvor følelserne er store, og jeg er mand nok til at indrømme, at følelserne fik overtaget over mig.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED