AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:11:2018 16:24
Månedens spiller, manager og mål er kåret: Her er vinderne

Månedens spiller, manager og mål for oktober er i dag blevet kåret, og der er hæder til hele to folk fra Arsenal.


Som altid har der været hård kamp om priser som henholdsvis månedens spiller, manager og mål i Premier League, men det står nu endelig klart, hvem der har vundet de tre priser. 

Arsenals Pierre-Emerick Aubameyang kan således glæde sig over at være blevet kåret til månedens spiller, efter en måned hvor han leverede fem mål og et enkelt oplæg på tre kampe. Angriberen scorede to mål mod både Fulham og Leicester, mens det blev til en enkelt kasse i opgøret mod Crystal Palace. 

Aubayemang er dog ikke den eneste Arsenal-spiller, der i dag har modtaget en pris. Den walisiske midtbanespiller Aaron Ramsey, der muligvis er i gang med sin sidste sæson i London-klubben, har vundet for månedens mål. Målet faldt i opgøret mod Fulham og er bestemt også en kandidat til sæsonens mål. Du kan se eller gense det fantastiske mål nederst i artiklen.

Sidst men ikke mindst kan Bournemouths Eddie Howe juble over prisen som månedens manager. Den succesfulde manager førte The Cherries til tre sejre og en enkelt uafgjort i oktober. 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED