AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:05:2019 16:56
Målmand melder Solskjær klar til legendekamp: Han er stadig meget klinisk foran mål

Ole Gunnar Solskjær har vist sig frem for spillerne i Manchester United inden en opvisningskamp mod Bayern München.


Lee Grant har på nærmeste hold set, at Ole Gunnar Solskjær fortsat kan finde ud af at sparke til en bold.

For nylig sendte Manchester United-manageren nogle spark afsted mod det mål, hvor Lee Grant stod, og tredjemålmanden lagde her mærke til, at selvom nordmanden var lidt rusten, var der gode tegn at spore forud for weekendens jubilæumskamp mellem Manchester United og Bayern München.

- Vi havde en skudtræning, og jeg lavede noget mand-mod-mand træning med Romelu (Lukaku, red.) og Paul (Pogba, red.). Manageren kom over, og jeg kunne ud af det ene øje se, at han gjorde klar. Han blev involveret, og han var stadig ret farlig, må jeg være ærlig at sige, fortæller den engelske målmand til Manchester Uniteds hjemmeside.

- Han var lidt uheldig, fordi han blev ved med at ramme stolpen det samme sted. Men boldfølelsen var der, og instinktet var stadig der. Han er stadig meget, meget klinisk. Han gjorde det godt, og jeg ser frem til at se kampen på søndag.

På søndag danner Old Trafford rammerne om en opvisningskamp mellem udvalgte legendehold fra Manchester United og Bayern München.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED