Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lykken er vendt: Højlund har fået et nyt øgenavn

Af Emil Plovgaard
20.02.2024 Kl. 08:01

Det skulle tage 15 Premier League-kampe, før Rasmus Højlund scorede sit første mål.

I weekenden blev han så den yngste spiller til at score i seks Premier League-kampe i træk, da han nettede to gange mod oprykkerne fra Luton i Manchester Uniteds 2-1-sejr.

Efter målene mod Luton, har Højlund fået et nyt øgenavn, skriver Manchester Evening News.

Nu er holdkammeraterne nemlig begyndt at kalde ham for ‘Millsy’, idet de mener, at han ligner den australske sanger Sean Millis, som er blevet en stor internetpersonlighed.

Millis mener tilsyneladende også selv, at han ligner Højlund, og derfor var han forleden forbi en Manchester United-kamp, hvor Højlund dog efterfølgende fortalte, at han ikke kendte til Millis.

Manchesteer United forsøger at kvalificere sig til Champions League, og derfor skal der solide resultater på bordet i den resterende del af sæsonen.

Derfor er klubbens manager, Erik ten Hag, også vældig glad for, at danskeren har fået netmaskerne til at blafre.

– Selvfølgelig har han haft brug for støtte. Det var ikke så nemt, men helt generelt forblev han i ro, og nu kan man se hans evner, som jeg også nævnte, så havde han ikke meget held.

– Spilleren nævnte også selv hvor vigtigt, det var for en angriber at score tidligt, især i en ny liga. Disse øjeblikke er vigtige, når man kommer til en ny liga, især når man er angriber, som ikke er givet en plads på holdet, men han er en fighter, og han er blevet ved med at kæmpe og har gode evner foran et mål, lød det forleden fra Erik ten Hag.

Læs de seneste nyheder om Manchester United her.

Annonce