AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:08:2019 08:49
Lukaku kritiserer United-fansene: Jeg var én af deres tre syndebukke

Den belgiske angriber føler, at han blev gjort til en syndebuk i Manchester United.


Sidste sæson sejlede Manchester United under José Mourinho, hvilket blev efterfulgt af hvedebrødsdagene under Ole Gunnar Solskjær,  inden man afsluttede sæsonen på katastrofal vis.

Og hver gang resultaterne udeblev for De Røde Djævle, følte Romelu Lukaku, at særligt han og to andre Manchester United-spillere måtte tage hele skylden. Det fortæller belgieren i et interview med Lightharted Podcast.

- De skal jo finde nogen at kritisere. Det er enten mig, Pogba, eller Alexis. Det er én af os tre hele tiden, fortæller belgieren på optagelsen.

Han var José Mourinhos foretrukne angriber, men da portugiseren blev afløst af Ole Gunnar Solskjær, måtte Lukaku indfinde sig med en startplads på bænken.

Flere kommentatorer argumenterede for, at han passede dårligt ind i Ole Gunnar Solskjærs spilsystem, men Lukaku kunne ikke være mere uenig.

- Mange føler ikke, at jeg kunne være en del af systemet. Det kan jeg kun grine af. Hvordan kan det gå dårligt, når jeg spiller for mit klubhold, men godt, når det er for landsholdet?  spørger belgieren retorisk.

 - Når jeg spiller for mit land, spiller jeg på den måde, som Manchester United gerne vil spille på, men det går altid godt med landsholdet. Så er det mig, den er i vejen med?

Det finder vi nok aldrig ud af.  Romelu Lukaku og Manchester United er et overstået kapitel nu, men det bliver spændende at se, hvordan angriberen præsterer under Antonio Conte.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED