AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:08:2020 00:42
Lovren og Lallana er fortid i Liverpool: 7 spillere kan følge trop

Flere Liverpool-spillere kan ende med at forlade Anfield denne sommer.


Liverpool har sagt farvel til to førsteholdsspillere fra den netop overståede mesterskabssæson.

Adam Lallana er skiftet til Brighton på en fri transfer, mens Dejan Lovren er solgt til Zenit - og flere kan muligvis være på vej væk.

Daily Mirror ser nærmere på de spillere, der snart kan være fortid i Merseyside-klubben.

Divock Origi

Det handler nok mest om, hvad belgieren selv vil - om han er tilfreds med at være super-sub eller om han vil have fast spilletid andetsteds. Han kommer nok aldrig til at blive førstevalg, men Roberto Firmino er i truppen. Syv ligakampe fik han fra start i denne sæson. Kommer er et fristende tilbud senere i transfervinduet, kan han muligvis blive fristet.

Xherdan Shaqiri

Shaqiri har været plaget af skader og har haft svært ved at sætte sit præg på resultaterne. Han står også langt tilbage i køen for spilletid, og det kan formentlig få ham til at søge mod nye udfordringer. 

Marko Grujic

I to sæsoner har han været udlejet til Hertha Berlin, og nu sætter man spørgsmålstegn ved, om han er klar til førsteholds Liverpool. Konkurrencen på midtbanen er her, og han står bag Henderson, Fabinho, Wijnaldum, Keïta, Wijnaldum og Milner på den centrale midtbane. Liverpool er sandsynligvis klar til at slippe ham, hvis der kommer et godt bud.

Harry Wilson

I Bournemouth viste han af og til, at han har kvalitet til at spille i Premier League, men der er lang vej fra middelmådig i Premier League til den kvalitet, som Mané og Salah besidder. Spørgsmål er igen, om han vil være tilfreds med en bænkplads og få kampe i ny og næ, eller om han have fast spilletid andetsteds.

Loris Karius

Der kan ikke være nogen tvivl om, at han ikke har nogen fremtid i klubben. Liverpool venter på et godt bud, så de kan få ham af lønningslisten.

Yasser Larouci

Der er rigtig lang vej for ham til spilletid i Liverpool. Der er Robertson, og så er der James Milner og Neco Williams, som ikke normalt spiller på venstre back, der er foran ham i køen. Rygterne siger også, at han vil væk.

Ben Woodburn

Det har været en mareridtssæson for waliseren, hvor to skader har holdt ham ude stort set hele sæson. Han skal enten udlejes igen eller skifte permanent for at få gang i sin udvikling, for han får nok ikke mange muligheder i Liverpool.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED