Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:09:2021 22:07
Lössl med sjov Ancelotti-anekdote: Jeg tabte engang en CL-finale

Jonas Lössl fortæller en anekdote, der nok beskriver Carlo Ancelotti meget præcist.


Everton har smidt en føring på 2-0 mod Newcastle i de sidste minutter af kampen, og nede i omklædningsrummet sidder Jonas Lössl med sine holdkammerater. Han forventer at se en rasende Carlo Ancelotti.

Men den danske landsholdsmålmand oplever en helt rolig italiensk træner, der refererer til en meget værre oplevelse.

- Han kommer så iskoldt og roligt ind og siger: ”Drenge, det kunne være meget værre det her. Jeg tabte engang en Champions League-finale, hvor jeg var foran 3-0 ved pausen. Det her er noget lort, det er ikke godt nok, og det kommer I aldrig til at gøre igen. Men tag det roligt, for nu har I lært noget. Vi spillere videre næste gang,” husker Lössl over for TV 2 Sport.

I sin tid hos Everton nåede Lössl ikke at få en officiel kamp for The Toffees, men han stiftede altså bekendtskab med Carlo Ancelotti, der som bekendt tabte Champions League-finalen i 2005 mod Liverpool.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE