AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:09:2019 13:25
Lokalavis kårer: Manchester Citys 10 dårligste indkøb det sidste årti

Manchester Evening News har givet deres bud på Manchester Citys dårligste indkøb de sidste 10 år.


Manchester City har investeret mange milliarder kroner de seneste år, og der har været flere gode investeringer iblandt. 

Der har dog også været nogle knap så gode investeringer, og dem har Manchester Evening News set nærmere på.

Her er lokalavisens bud på de 10 dårligste Manchester City-signings de seneste 10 år.

10. Fernando

Den brasilianske midtbanespiller var stærk i sin debut, men det var også hans bedste præstation. Han blev aldrig en god løsning for hverken Manuel Pellegrini eller Pep Guardiola.

9. Nolito

Han blev hentet af Pep Guardiola, men investeringen på £14 millioner endte ikke godt, selvom han fik en god start. Han hadede også at bo i Manchester.

8. Roque Santa Cruz

En investering på £17 millioner, som aldrig blev god. Han var meget skadesplaget og forlod klubben efter 24 kampe.

7. Javi Garcia

Et alternativ for Nigel de Jong, men han var slet ikke godt nok og kom ikke på Manuel Pellegrinis stærke hold. En investering på £16 millioner, som ikke viste sig at være god. 

6. Emmanuel Adebayor 

Han lignede en klasseangriber, da han kom til, og alle husker hans jubelscene foran Arsenal-fansene. Han var i klubben i tre, hvor han scorede 15 mål og kostede £25 millioner.

5. Stefan Jovetic

Man husker formentlig ikke, at han var den store signing blandt Navas, Negredo og Demichelis. Han var skadet, og efter 44 kampe forlod han klubben.

4. Scott Sinclair

Han imponerede for Swansea mod Manchester City, men det viste sig, at han slet ikke var god nok til City.

3. Jack Rodwell

To år i klubben, 16 kampe og millioner af forstrækninger. Man kunne kun have sympati for ham, men opholdet i City var en skændsel.

2. Eliaquim Mangala

Han er også en god kandidat til førstepldasen. Han blev den dyreste forsvarsspiller og fik en god start, men derefter gik det ned ad bakke. For pengene var han et elendigt køb.

1. Wilfried Bony

Han var rigtig god for Swansea, men skiftet til City gav ingen mening. Han var en helt anden spiller og kunne ikke komme på Pellegrinis startellever.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED