Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:10:2020 21:00
Lørdagens transferrygter: Arsenal kæmper med to konkurrenter om 18-årig

Lørdagens transferrygter serveres på et sølvfad til dig.


Så er vi atter klar med en omgang friske transferrygter, serveret direkte til dig.

Arsenal har kig på den unge Michael Olise fra Reading, men de er ikke den eneste Premier League-klub, hvis øjne hviler på den 18-årige forsvarsspiller. Således er også Leeds og Wolves interesserede i Olise. Reading har dog allerede afvist to bud i omegnen af fem millioner pund. (Reading Chronicle)

Emiliano Martinez blev tilbudt en ny kontrakt hos Arsenal, som han dog afviste, inden han skiftede til Aston Villa tidligere på sommeren. Målmanden leverede glimrende præstationer for Arsenal henover sommeren, men ønskede altså nye udfordringer. Martinez fik 23 kampe for The Gunners i sidste sæson, men hos Aston Villa har han fået fuld plade indtil videre i denne sæson. Birmingham-klubben har fået maksimumpoint - ni - i sæsonens første kampe. (Football 365)

Newcastle-spilleren Rolando Aarons’ skifte til Huddersfield på transfervinduets sidste dag blev aldrig realiseret, da papirarbejdet kom for sent frem, og dermed ikke nåede EFL (The English Football League) i tide. Den 24-årige kantspiller må dermed tilbringe de næste to og en halv måned hos den nordengelske klub. (Shields Gazette)

På trods af, at Islam Slimani ikke har spillet en kamp for Leicester siden januar 2018, så er han stadig en del af klubbens planer. Det siger Brendan Rodgers om den 32-årige algerier. (The Telegraph)

Arsenal-træner, Mikel Arteta, har fortalt Mesut Özil, at den tyske offensivspiller har de kommende to måneder til at vise sit værd. Arsenal-playmaker har ikke været i aktion for The Gunners siden 7. marts i år, og han blev gennem hele transfervinduet rygtet til en anden klub. (Express)

Heller ikke Yannick Bolasie fik sit skifte på plads i tide. Den tidligere Crystal Palace- og nuværende Everton-spiller ville gerne være Middlesbrough-spiller, men ligesom Rolando Aarons faldt papirarbejdet altså ikke på plads. (Daily Mirror)

Kylian Mbappé kan meget vel være i gang med sin sidste sæson for PSG i denne omgang. Franskmanden, der var aktuel for den franske hovedstadsklub i gårsdagens 4-0-sejr mod Nimes, sættes nu også i forbindelse med Manchester United. I september skrev den franske avis, L’Equipe, at Liverpool var i dialog med franskmanden, men nu har De Røde Djævle altså også meldt sin ankomst. (The Transfer Window)

Den tidligere Tottenham-angriber, Robbie Keane, rygtes tilbage til MLS og LA Galaxy. Denne gang bliver det dog som træner for den 40-årige irer, der var aktuel i Premier League fra 2001 til 2011. (Daily Mail)

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED