Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Løgn og latin: Alli-historie bliver skudt til jorden

Af Jeppe Augustsen
22.03.2023 Kl. 20:13
Besiktas-træner lyver om Dele Alli og den manglende tilstedeværelse til træning.

I den tyrkiske presse har der i dag været en historie om Dele Alli, som ikke skulle have mødt op til træning i Besiktas.

Senol Gunes, der er cheftræner for Besiktas, har i dag udtalt interview, at klubben ikke kan komme i kontakt med Dele Alli, som ikke var mødt op til træning, hvor han jokede med, at det formentlig skyldes regnvejr.

Men trænerens beskrivelse af situationen bliver nu afvist af Dele Allis lejr.

LÆS OGSÅ: Liverpool er rasende på rival – vil appellere til Premier League

Daily Telegraph har været i kontakt med Dele Allis repræsentanter, der slår fast, at klubben har givet ham tilladelse til at rejse til London grundet et lægebesøg – noget de kan dokumentere skriftligt.

Udtalelserne om, at klubben forgæves har forsøgt at komme i kontakt med Dele Alli, er heller ikke være sande, og Alli-lejren mener, at det er en skræmmekampagne fra trænerens side. 

LÆS OGSÅ: Nye detaljer: De kommer med nye bud på Manchester United

Senol Gunes har fornylig forvist Dele Alli fra træning og har meddelt ham, at han ikke kommer til at spille mere i denne sæson. 

Dele Alli blev udlejet til den tyrkiske klub i sommer, men alt tyder på, at han vender tilbage til Everton efter denne sæson. Her har han kontraktudløb i 2024.

Annonce