AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:09:2018 18:55
Lloris udnævner Real Madrid-legende som sin sværeste modspiller

Hugo Lloris har udnævnt den tidligere Real Madrid-målsluger, Raul, som den sværeste, han nogensinde har spillet overfor.


Hugo Lloris fik sin førsteholdsdebut for franske Nice tilbage i 2005, og derfor har den franske verdensmester efterhånden stået overfor mange forskellige ansigter - både på klubplan og på landsholdet. 

Den franske landsholdskeeper husker dog særligt en spiller, som han ikke brød sig om at spille mod. Raul Gonzalez Blanco, som haglede mål ind for Real Madrid op gennem 90'erne og 00'erne. 

- Det er svært at vælge en. En spiller som Raul, vil jeg nok tage. Jeg spillede mod ham, da han var i Real Madrid og Schalke. Han kiggede altid på målmandens position og lavede sin afslutning på baggrund af det, sagde Lloris til RMC Sport

- Efter ham må det være Luis Suarez og Lionel Messi, som jeg ikke behøver at introducere. For længere tid siden var der også Pauleta i PSG. Jeg spillede tit mod ham, da jeg var i Nice. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED