AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:08:2019 22:34
Liverpools arrogance vil få spillerne til at tro på Premier League-triumf

Liverpool vandt i sidste sæson Champions League, og var millimeter fra Premier League-trofæet, da de sluttede tæt efter Manchester City.


Jamie Carragher mener, at Liverpools Champions League-triumf vil give dem en arrogance, der kan give dem det sidste skub i kampen om at vinde Premier League-titlen.

Jürgen Klopps tropper håber på at kunne vinde det engelske mesterskab for første gang siden 1990 og dermed deres først Premier League-titel.

Liverpool-legenden Jamie Carragher har givet sin forklaring på, hvorfor han tror, at Liverpool har selvtilliden til at udfordre City igen i denne sæson.

I podcasten The Last Word blev Carragher spurgt af værten Stan Collymore, om Liverpool var nødt til at levere en perfekt sæson for at vinde ligaen.

- Jeg tror, at det er, hvad spillerne føler, svarede Jamie Carragher ifølge Daily Mirror.

- Men husk, de er tilbage fra en Champions League-triumf. Jeg kan kun bruge min egen erfaring om, hvad det gør ved dig som spiller, det giver dig en smule arrogance på en god måde – fodboldarrogance, vil jeg sige.

- De bør tro på, at de kan vinde. Da vi vandt i 2005, havde jeg aldrig troet på, at jeg var god nok til at spille på det niveau eller vinde den turnering, men når du har gjort det én gang, så ændrer den tankegang sig.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED