Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:10:2021 20:31
Liverpool vil leje megatalent - møder konkurrence fra to klubber

I 2019 blev han solgt til Atlético Madrid, men her er det ikke gået så hurtigt, som den spanske storklub havde håbet på.


Liverpool, Juventus og Inter nævnes som mulige destinationer for Atlético Madrids offensive es Joao Felix i det kommende transfervindue.
 
Hele 113 millioner pund brugte Atlético Madrid på at hente Joao Felix i Benfica i 2019, men det er ikke blevet til det forventede fyrværkeri fra portugiseren.
 
At potentialet er til stede, kan man ikke argumentere imod, for portugiseren har en række gange været nomineret til den såkaldte Golden Boy-pris.
 
Selvom han endnu er 21 år, og der fortsat er plads til forbedring, overvejer Atlético Madrid dog allerede nu, om han skal sendes videre i systemet.
 
Det skriver Fichajes, som uddyber, at en lejeaftale kan komme på tale for den teknisk begavede offensivspiller.
 
Liverpools interesse er dog betinget af, at der i lejeaftalen også er en købsoption inkluderet, skriver det spanske medie, med den begrundelse, at klubben ikke vil videreudvikle en anden klubs spiller.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE