Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:10:2020 22:03
To Liverpool-stjerner måtte på hospitalet - det ved vi om skaderne

Virgil van Dijk forlod hospitalet med krykker - både ham og Thiago blev scannet for at kortlægge deres skader.


Både Thiago Alcantara og Virgil van Dijk måtte en tur på hospitalet efter Liverpools 2-2-opgør mod Everton på Goodison Park.
 
Den hollandske forsvarsgeneral forlod hospitalet i Liverpool med et sæt krykker til at støtte sig, og The Reds frygter, at han nu er ude i længere tid.
 
Van Dijk undergik flere scanninger, der skal vise, om han har fået den ledbåndsskade, som det frygtes. Liverpool har dog endnu ikke meldt noget officielt ud.
 
Ligeledes blev Thiago Alcantara scannet, efter han modtog en regulær svinetackling fra Richarlison, der prompte modtog et kort af farven rød.
 
Resultatet af scanningerne er endnu uvist, men det står formentlig klart, at ingen af de to spillere rejser med spillertruppen til Amsterdam på onsdag.
 
Liverpool åbner Champions League-sæsonen ude mod Ajax.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE