Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Liverpool-stjerne i vildrede: "Jeg ved ikke, hvad der kan vække os"

Af Kasper Leif Pedersen
05.02.2023 Kl. 08:24
Liverpool-stjernen er i vildrede.

Liverpool tabte lørdag 3-0 til Wolverhampton.

Nederlaget til Julen Lopeteguis mandskab betød, at The Reds ikke har formået at vinde i de seneste fire ligakampe. 

Efter kampen erkendte Alisson, at Liverpool fortsat gør det svært for dem selv, og at deres pres i anden halvleg i sidste ende var for lidt – og for sent:
 
– Nogle gange laver man fejl i fodbold, og så bliver man straffet. Jeg ved ikke, hvad der skal ske for at vi skal vågne op, sagde Liverpool-stjernen til BBC Sport og fortsætter:
 
 
– Vi kommer her og siger, at vi skal tro på os selv, men vi opfører os ikke sådan på banen og fortjener det ikke. Igen, vi er nødt til at lægge det bag os og tage styrke fra os selv og familierne for at komme tilbage. Jeg tror, at alle tror på, at de er i stand til at gøre disse ting, det er, at man skal kæmpe for det. En kamp på over 90 minutter skal man gøre det konsekvent i hele kampen. Vi viste i dag, at man kan blive straffet i 15 minutter, og det var det, der skete for os. Vi har de samme spillere, som har opnået så mange store ting med denne klub, og vi præsterer ikke godt. Det er svært at sige hvorfor.
 
– Jeg siger ikke, at jeg ikke har tillid til, at vi ikke kan komme tilbage. Jeg er bare så skuffet over aftenens kamp. Vi er nødt til at fortsætte med at arbejde, slutter den brasilianske målmand.
 
Resultatet på Molineux Stadium betyder bl.a., også at Liverpool allerede nu har indkasseret to flere mål i denne sæson (28) end i hele sidste sæson.
 

 

Annonce