Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Liverpool-stjerne er klar i spyttet: "Vi har brug for nye spillere"

Af Emil Plovgaard
16.03.2023 Kl. 18:30
Der er brug for nye forsyninger, lyder det fra en af klubbens bærende spillere.

Virgil van Dijk mener, at Liverpool er nødsaget til at kvalificere sig til Champions League, hvis klubben skal have forhåbninger om at bringe kvalitetsspillere til truppen til sommer.

Det siger han i et nyt interview med The Athletic.

Onsdag blev der mindre at kæmpe om for Liverpool, da klubben røg ud af Champions League med et samlet 2-6-nederlag til Real Madrid.

LÆS OGSÅ: Ikke kun Firmino: Liverpool-duo forlader også klubben til sommer

Dermed er det kun fjerdepladsen i Premier League, man kæmper om i denne sæson.

Men den kan vise sig at blive særdeles afgørende for klubbens fremtid, lyder det fra den hollandske midtstopper Virgil van Dijk.

– Spillere forlader naturligvis klubben. Dette er allerede annonceret, så hvis vi gerne vil være, hvor vi har været de seneste fem år, så har vi brug for nye kvalitetsspillere, især med tanke på de spillere, der forlader os.

– Alle ved, at det vil blive svært. Det bliver meget svært at finde de rigtige spillere til klubben, men klubben er nødt til at gøre arbejdet i dette tilfælde.

– Vi har stadig en masse kampe at spille endnu, og vi vil gerne med i Champions League. Det hjælper os også med at tiltrække de bedste spillere i verden, mener jeg. Ikke altid, men det vil helt klart hjælpe, siger van Dijk.

Der venter nu en pause på 16 dage for Liverpool, og herefter gælder det vigtige kampe mod Manchester City og Chelsea, som man møder på udebane, inden det gælder et hjemmebaneopgør mod Arsenal.

LÆS OGSÅ: Manchester United klar til at slå rekord i stjernehandel

 
Annonce