AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:05:2020 10:06
Liverpool skraber penge sammen: Disse tre spillersalg skal finansiere Werner

The Athletic skriver, at Liverpool næppe køber Timo Werner, medmindre klubben er i stand til at generere pengene via spillersalg.


Timo Werner har en frikøbsklausul på £52 millioner.  For få måneder siden var det en fantastisk pris, men de finansielle implikationer ved corona-pandemien betyder, at Liverpool nu næppe investerer i den 24-årige tyske angriber, medmindre klubben er i stand til at samle penge ind via spillersalg.

Det skriver The Athletic.

Det er dog ikke utænkeligt, at The Reds kan skrabe penge sammen til at signe Werner, men det uden tvivl blevet noget mere besværligt på grund af krisen.

Liverpool er parate til at sælge Xherdan Shaqiri, Marko Grujic og Harry Wilson, hvoraf de to sidstnævnte er udlejet til henholdsvis Hertha Berlin og Bournemouth.

Sammenlagt havde man håbet på at sælge de tre spillere for op mod £60-70 millioner, men det var altså før krisen.  Chancen for at sælge Shaqiri for £30 millioner er uden tvivl blevet markant mindre nu, hvor nærmest alle klubber har mindre købekræft end før krisen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED