AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:06:2020 19:52
Liverpool-quiz til eksperten: Kan du nævne The Reds' trup fra 1989/90?

Liverpool har vundet det engelske mesterskab for første gang i 30 år. Kan du mon huske, hvilke spillere der sidst i 1989/90-sæsonen sikrede den prestigefulde pokal?


Trods et mindre antiklimaks forårsaget af nutidens omstændigheder går Liverpool-fans rundt omkring i verden med et ekstra stort smil på læben i dag, efter The Reds i går sikrede sig klubbens første engelske mesterskab i 30 år.

Selvom Liverpool i flere sæsoner har været tæt på at erhverve sig den prestigefulde pokal, har der omvendt virket til at rumstere en form for forbandelse omkring klubben.

Den seneste gang forbandelsen aftog var vel og mærke tilbage i 1989/90-sæsonen, hvor en legendarisk trup med flere store navne endte øverst i tabellen.

I anledning af Liverpools genvundnde Premier League-mesterskab har vi lavet en quiz, hvor du får massere af tid til at nævne Liverpools 25-mand store trup fra 1989/90-sæsonen.

Vi advarer lige for god ordens skyld - den er svær! Får du over 15, bøjer vi os i støvet, og du kan roligt enten kalde dig en vaskeægte Liverpool-fan eller et usædvanligt PL-leksikon.

Test dig selv her:

 

 

DELTAG I VORES KONKURRENCE PÅ INSTAGRAM OG VIND FEDE PRÆMIER:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold) den


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED