AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2020 09:38
Liverpool-profil: Vi er blevet meget mere modne

Andy Robertson mener, at Liverpool-truppen er blevet mere modne, som har en stor betydning for resultaterne i denne sæson.


Liverpool hev endnu en sejr i hus, da de lørdag aften gæstede Tottenham.

Jürgen Klopps tropper er dermed godt på vej mod mesterskabet, og ifølge Andy Robertson er en af grundene til det, at de er blevet mere modne i deres spil og ikke smider dumme føringer væk.

- Som hold er vi blevet meget mere modne, når det kommer til at holde på bolden og måske holde på den nede i hjørnet og på den måde frustrere modstanderne. Det gjorde vi nok ikke på samme måde for to eller tre år siden, siger Robertson til Daily Telegraph.

- Nogle gange smed vi 2-0 og 3-0-føringer væk. Nu er vi blevet meget mere modne, når vi fører med et mål.

- Det bedste eksempel på det var nok Champions League-finalen, hvor vi tog føringen hurtigt. Det var nok vores mest modne præstation nogensinde, lyder det fra Robertson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED