Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:10:2020 22:21
Liverpool-profil revser Pickford: Fuldstændig uacceptabelt

Jordan Pickford er ikke en populær herre i den røde del af Liverpool - især ikke hos Georginio Wijnaldum.


Liverpool må formentlig undvære Virgil van Dijk resten af sæsonen grundet en knæskade, som han pådrog sig i weekendens Merseyside-derby.

Liverpool-spillerne har været tavse i deres udtalelser om Jordan Pickfords tackling på Liverpool-midtstopperen, men nu taler landsmanden Georginio Wijnaldum ud om hændelsen, og han kan ikke forstå, hvordan Jordan Pickford kan slippe for en straf.

- Den måde, som Pickford gik ind i tackling, var så dum. Jeg mener ikke, at han ville skade Virgil, men han var ligeglad med, hvad der skete efter tacklingen. Det er sket i mange kampe mod Everton, siger Georginio Wijnaldum ifølge Daily Mail.

- Efter min mening går de for langt i vores kampe mod dem. Jeg er klar over, at det er et derby, og nogle gange går man over grænsen, men det her var for meget. Det var ikke den eneste tackling. Richarlisons tackling på Thiago var også en slem en. Det er det, der irriterer mig mest. 

- Der sker uheld i fodbold. Man kan være uheldig og skade en spiller, men deres måde er fuldstændig uacceptabelt. Det er endnu sværere, når de ikke bliver straffet - i dette tilfælde Pickford, lyder det fra Wijnaldum.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED