Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:10:2020 10:39
Liverpool-legende: Klopp burde hente to tidligere forsvarere tilbage

Steve Nicol har et forslag, som vi har svært ved at se Jürgen Klopp gøre alvor af.


Liverpools defensive krise er nået det punkt, hvor Jürgen Klopp kan se sig nødsaget til at starte Rhys Williams eller en anden uprøvet ung Liverpool-forsvarer mod West Ham denne weekend.

Samtidig er Virgil Van Dijk med stor sandsynlighed ude resten af sæsonen, og spørger man Liverpool-legenden Steve Nicol, er det på tide, Klopp tyr til lappeløsninger.

Nicol foreslår nemlig, at man forsøger at hente mindst én af to tidligere Liverpool-spillere tilbage til Anfield.

- Vi burde forsøge at hente Dejan Lovren tilbage på en lejeaftale, for det kunne løse problemet, fortæller Nicol til ESPN.

Den 31-årige kroat har knap nok forladt Anfield til fordel for Zenit St. Petersborg, og det virker ikke til, at Nicol har taget højde for, at forsvareren nu er fast mand for sit russiske hold, som derfor næppe er interesseret i at leje ham ud.

Kommentatoren har dog endnu et alternativ på hånden.

- Mamadou Sakho får ingen spilletid i Palace, så han er også en mulighed. Liverpool har ryggen mod muren, for vi er nået det stadie, hvor vi kun har Rhys Williams tilbage, og han er ikke engang midterforsvarer, argumenterer Nicol.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED