Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:01:2021 19:46
Liverpool-legende ikke i tvivl: Skift Firmino ud med "sulten" ung stjerne

Liverpool har brug for nyt blod i angrebet og bør hente Erling Håland til sommer. Det mener klubbens tidligere angriber, John Aldridhe


Efter en fin sæsonstart er det gået voldsomt ned af bakke for de forsvarende mestre fra Liverpool i de seneste uger, hvor et Premier League-forspring er blevet sat godt og grundigt over styr. Senest blev det også til en FA Cup-exit mod ærkerivalerne fra Manchester United, og gode råd er ved at være dyre på Anfield. 

Et af den slags har den tidligere klubprofil John Aldridge imidlertid. Han mener nemlig, at det er på tide at udskifte Roberto Firmino med en yngre, norsk model.

- Robert Firminos form har været bekymrende længe, så jeg ville opfordre Liverpool til at gøre alt, hvad de kan for at hente Erling Håland næste sommer, udtaler den forhenværende angriber ifølge Daily Mirror.

- Den her dreng ligner den ægte vare, og han har igen og igen levet op til hypen over det seneste år. Han er stærkt, direkte, fantastisk i luften og en eminent afslutter.

- Håland har alt, hvad en topangriber skal have, og at have ham ved siden af Mané, Salah og Diogo Jota i næste sæson, ville give Liverpool en reel chance for at kæmpe med om toptrofæerne igen, tilføjer Aldridge.

Erling Håland har scoret 27 mål i 28 Bundesliga-kampe siden skiftet til Borussia Dortmund sidste vinter. I denne sæson er det allerede blevet til 14 mål. 

Liverpool skal næste gang i aktion torsdag, hvor en udekamp mod Tottenham er på programmet.

LÆS VORES TRANSFER LIVE LIGE HER!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED