Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:10:2020 21:03
Liverpool-legende forsvarer Pickford: Disse ting sker i fodbold

Jordan Pickford bliver nu forsvaret af Liverpool-legenden, Jamie Carragher.


Et af de helt store samtaleemner i den engelske presse er sammenstødet mellem Jordan Pickford og Virgil van Dijk.

Everton-målmandens tackling har resulteret i en alvorlig knæskade til Liverpool-midtstopperen, som forventes at være ude resten af sæsonen.

Mange Liverpool-fans er rasende på Jordan Pickford, men han bliver nu forsvaret af Liverpool-legenden, Jamie Carragher.

- Liverpool-lejren, Liverpool-fans og måske endda neutrale vil have Pickford straffet, men det skal passe på med, og jeg vil gerne forsvare Pickford. Ja, det var en forfærdelig tackling. Jeg har selv brækket benet, og jeg brækkede næsten Nanis ben. De her ting sker i fodbold, siger Carragher til Sky Sports.

- Jeg tror ikke, der er nogen, som går bevidst efter at skade en. Der er de her forfærdelig tackling, men 99 procent af dem er ikke for at skade nogen bevidst. Pickford laver en vanvittig beslutning, som han har gjort flere gange de seneste 12 måneder, og så bliver en af de bedste spillere i Premier League skadet. 

Hør hele Jamie Carraghers udtalelse her:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED