AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:05:2020 16:41
Liverpool-legende: Disse fire spillere skal klubben forsøge at signe

John Barnes har anbefalet fire spillere til Liverpool - og han har blandt andre kig på to Dortmund-stjerner.


Det er ikke sandsynligt, at Liverpool kommer til at gå amok i det kommende transfervindue, men det er ikke ensbetydende med, at the Reds har en komplet trup, der ikke har brug for forstærkninger.

Spørger man John Barnes, som gennem ti år var en stor profil for klubben i det sidste århundrede, er der særligt fire spillere, som Jürgen Klopp i samarbejde med sportsdirektør Michael Edwards bør overveje at hente klubben.

Barnes, som er noteret for 396 kampe for Liverpool, har først peget på en Leicester-profil, der vil være med til at styrke klubbens defensiv på både kort og lang sigt.

- Soyüncü vil passe godt ind i enhver klub. Han er gået uimponeret til værks som midterforsvarer hos Leicester, og han har virkelig forbedret sig og givet noget ekstra, og så er han også god på bolden. Hvis Leicester vil sælge, kan Soyüncü skifte til enhver topklub, siger Barnes til GentingBet.

En anden midterforsvarer, som Liverpool bør overveje at investere i, er Diego Llorente fra Real Sociedad.

- Liverpools rekruttering er meget specifik. De kigger flere år ud i fremtiden, og Llorente er kun 26. At få en spiller som Llorente, der giver soliditet og erfaring, er godt.

Mens hverken Caglar Soyüncü eller Diego Llorente er nogle af de helt store navne i fodboldverdenen, forholder det sig anderledes, når John Barnes skal pege på to offensive spillere, Liverpool bør hente til klubben.

- Jeg vil være patriotisk og sige, at Sancho vil være god. Han er engelsk landsholdsspiller og også en underholdende spiller. Jeg vil sige, at en som ham vil være god på kanten til at terrorisere forsvarerne.

Og John Barnes er ikke færdig med at pege på Dortmund-spillere, for han mener også, at Liverpool vil gøre klogt i at hente Erling Håland til klubben, hvis det bliver muligt.

- Han er en af de spillere, der ikke bekymrer sig eller tænker for meget, og han gør bare det, der skal gøres. Hvis han spillede ved siden af Salah og Mane med Firmino som en anden mulighed, ville han være utrolig, lyder vurderingen fra Barnes.

Sommerens transfervindue vil vise, om Liverpool følger John Barnes’ råd.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED