AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:01:2020 11:16
Liverpool-legende: Det ville være en risiko at signe Mbappé

Steve McManaman ville elske, hvis Liverpool hentede den franske superstjerne, men ser det også som en potentiel risiko.


Liverpool har ikke nødvendigvis brug for at signe en spiller som Kylian Mbappé, selvom rygterne fortsætter med at sende den franske superstjerne til Anfield.  Det føler Steve McManaman i hvert fald ikke.

- Jeg ville elske at se ham i Liverpool. Han bliver den bedste spiller i verden, men Liverpool er flyvende lige nu og har ikke nødvendigvis brug for ham på dette tidspunkt, siger den tidligere Liverpool-spiller til Goal.

- Han kommer også til at koste £250 millioner.  Investerer man det på en spiller, så følger der også noget bagage med.

McManaman frygter, at en signing af den skala vil kunne forstyrre balancen i Liverpool-truppen.

-  Jeg tror ikke, Mbappés personlighed er et problem, men man kan potentielt forstyrre harmonien ved at bringe endnu en kæmpe signing til, når man allerede har verdens måske bedste offensiv, siger McManaman.

- Det er en risiko. Har Barcelona forstyrret sin offensiv ved at hente Antoine Griezmann?  Jeg tror, at Liverpool har gang i noget vigtigt med sin fronttrio og Divock Origi, som kan komme ind fra bænken.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED