Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Liverpool-legende: "Brentford kan få et problem"

Af Emil Plovgaard
05.08.2022 Kl. 19:36
Det kan gå helt galt for Brentford.
Gary Neville og Jamie Carragher vurderer i The Overlap-studiet, hvem der rykker ned fra denne sæsons Premier League.
 
De tidligere Premier League-spillere er enige om, at både Bournemouth og Nottingham Forest vinker farvel til landets bedste række.
 
Herudover mener Neville, at Fulham trækker det korteste strå, mens Carragher peger på, at danskerklubben Brentford går en svær sæson i møde.
– Jeg tror, Brentford kan få et problem. Jeg mener, de havde en periode i anden halvdel af sidste sæson, hvor de gik i 10 eller 12 kampe uden at vinde. Det er, hvad der sker, når man rykker op.
 
– Jeg mener, Christian Eriksen kom ind og ændrede det. Jeg håber, jeg er gal på den, for jeg har elsket at se dem i Premier League, men Brentford minder mig om Sheffield United, siger Jamie Carragher til The Overlap.
 
Sheffield United blev også spået svage chancer for at overleve, da The Blades rykkede op i Englands bedste række i 2019, men i stedet blev det til en mere end fornuftig første sæson som oprykker med en niendeplads.
 
Den efterfølgende sæson var dog en katastrofe for Sheffield United. Til sammenligning sluttede Brentford på en 13.-plads i sidste sæson.
 
– Bournemouth, Brentford, og så tror jeg, det bliver Forest, lyder det fra Carragher i The Overlap-programmet.
Annonce