Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:12:2020 09:43
Liverpool-legende anbefaler: Der er kun en spiller klubben bør hente til januar

John Barnes mener kun, der er en spiller, det giver mening for Liverpool at hente i januartransfervinduet.


Der er ingen grund til, at Liverpool laver nogle januarsignings, medmindre det er for at forbedre holdets i forvejen stærke startellever; Derfor er Kalidou Koulibaly den eneste spiller, man bør begive sig ud på januartransfermarkedet for, mener klublegenden John Barnes.

- Hvis Koulibaly kom til klubben, kunne han spille side om side med Van Dijk, når han vender tilbage fra sin skade. Han ville spadsere direkte ind i startopstillingen og spille hver kamp, fortæller barnes ifølge Football365.

- Ser man bort fra Koulibaly, synes jeg ikke, der er nogen, Liverpool bør forsøge at hente til januar. Kan klubben ikke skaffe spillere, som forbedrer startelleveren, hvad er ideen så i at signe spilleren?

Den senegalesiske stjerneforsvarer er i flere omgange blevet rygtet til Anfield, men der skal formentlig en stor sum penge på bordet, før en transfer bliver en realitet. Napoli har tidligere vist, at de ikke er villige til at gå på kompromis med salgsprisen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED