AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2019 10:10
Liverpool-korrespondent: Sådan ser klubbens transferplaner ud for 2020

Daily Mirrors Liverpool-korrespondent David Maddock har svaret på en række spørgsmål om Liverpools nuværende transferplaner.


Liverpool-fans kan godt begynde potentielt at forvente en enkelt signing eller to denne januar og nogle store signings til sommer, hvis man skal tro David Maddock, der dækker Liverpool for Daily Mirror.

- Jürgen Klopp har sagt, at klubben er klar til at gå på transfermarkedet denne januar, hvis den rette spiller er til salg. Han sagde også, at det måske næsten var nemmere at signe en spiller denne vinter, da Premier League-transfervinduet ikke lukker før det europæiske transfervindue, så forvent en signing, fortællere Maddock i et interview med det arabiske Liverpool-medie LFC4Ar.

Der har været en del forlydender om, at Jadon Sancho skulle være et transfermål for The Reds.  Det bekræfter Maddock umiddelbart også, men samtidigt skyder han ideen om, at Kylian Mbappé skulle komme til Anfield ned.

- Sancho ville ikke blive en fast starter med det samme. Han ville få masser spilletid, men ville være en signing, der blev set som erstatning for en af de nuværende tre angribere om to eller tre år, siger Maddock.

- Jeg tvivler dog på, at Mbappé kommer til at ske. Han koster mindst £200 millioner, og det vil Liverpool ikke betale. Real Madrid er også interesseret, så jeg kan ikke se det ske.

Efter Champions League-triumfen valgte Liverpool ikke at fejre sejren ved at investere stort på sommerens transfermarked. I stedet fokuserede man på at købe en række unge spillere, som kan blive fremtidens store stjerner.

Maddock er dog overbevist om, at vi får en række store signings at se til sommer.

- Jeg tror på, at der kommer en række store signings. Måske én allerede til januar og endnu en til sommer. Det bliver måske ikke superstjerner, men spillere, der passer til modellen, og er mellem 19-24 og har stort potentiale, udtaler Maddock.

Der har været rygter om en spiller som norske Sander Berge, hvem Jürgen Klopp roste efter Liverpools opgør mod Genk i Champions League. Den transfer tror Liverpool-korrespondenten dog ikke på.

- De har ikke interesse i Berge. Man synes, Marko Grujic er et mere lovende talent, og han er allerede Liverpool-spiller, siger Maddock, der også har lidt information om, hvem der potentielt forlader klubben næste år.

- Jeg tror, Lallana skifter til sommer, men jeg tror til gengæld gerne, at Klopp vil beholde James Milner. Shaqiri kommer til at smutte til sommer, hvis der er et eller flere gode tilbud.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED