AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:08:2020 20:20
Liverpool kigger nærmere på brasiliansk driblekonge

Meldinger i den brasilianske sportspresse hævder, at Liverpool har set sig lune på brasilianske Talles Magno.


Liverpool endte ikke med at købe Timo Werner i RB Leipzig, efter sigende fordi The Reds ikke havde råd til tyskeren, der ellers gerne ville trænes af Jürgen Klopp, men nu er skiftet til Chelsea. 

I stedet kigger Liverpool nu mod Brasilien, hvor det 18-årige stjernefrø Talles Magno løber rundt og imponerer for sin klub, Vasco da Gama. 

Mediet Yahoo melder, at Liverpool har overvåget Magno i noget tid og på det seneste skulle have spurgt ind til spilleren, med henblik for at få information omkring spilleren, hans familie, hans opførsel samt for at høre, hvad chancen er for, at en handel ville kunne gennemføres. 

Talles Magno har en frikøbsklausul på 375 millioner kroner, men ifølge Yahoo er Vasco da Gama ganske klar over, at de ikke får i nærheden af den pris. 

De ville efter sigende acceptere et bud på blot 150 millioner kroner. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED