AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:01:2019 15:03
Liverpool kan kalde storspillende Wilson hjem: Lampard håber på stilhed

Hvis Jürgen Klopp savner bredde i offensiven, ligger det lige til højrebenet at kalde Harry Wilson hjem fra et lejeophold. Det ser bare ikke ud til, at det kommer til at ske.


Frank Lampard må sidde et sted i Derby med krydsede fingre, og det vil den engelske manager formentlig gøre noget tid endnu.

I øjeblikket har Championship-klubben, Derby, lejet den 21-årige Harry Wilson i Liverpool, men i lejekontrakten er der inkluderet en option, som giver the Reds mulighed for at tilbagekalde waliseren i januar.

Tidligere har Jürgen Klopp givet udtryk for, at han kun ville gøre brug af optionen, hvis der opstod skader i Liverpool-offensiven, og i øjeblikket er spillere som Mohamed Salah og Sadio Mané ikke løbet ind i skader, og derfor har Frank Lampard heller ikke hørt fra Liverpool.

Det håber han heller ikke på at gøre i den resterende del af januar.

- Jeg har ikke hørt noget fra Liverpool, hvilket er godt nyt. Intet nyt er godt nyt. Jeg håber, at han bliver hos, fordi jeg synes, at det indtil videre har været godt for alle parter, fortæller Derby-manageren ifølge Liverpool Echo.

Harry Wilson har været rigtig godt spillende for Derby, og gennem sæsonen har han scoret 10 mål og lavet to assists i 24 kampe.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED