AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:12:2019 17:03
Liverpool har pengene: The Reds fører kampen om Sancho

Ifølge Simon Hughes fra The Athletic er det Liverpool, der er favoritterne til at hente Jadon Sancho.


Jadon Sancho er en eftertragtet herre, og et skifte fra Dortmund ser mere sandsynlig ud nu end tidligere, da forholdet med den tyske klub er blevet forværret.

Et januarskifte ser ikke sandsynligt ud, men det kan muligvis ende med at sommerskifte tilbage til Premier League.

Rygterne kæder ham sammen med flere af de engelske topklubber - især Manchester United, men ifølge Simon Hughes var The Athletic er Liverpool storfavoritterne.

- Det er rimelig tydeligt, at Liverpool vil hente Jadon Sancho. Klopp afslørede sidste sæson, at Liverpool ville hente ham i Manchester City, men det var umuligt grundet klubbernes rivalisering, og den udtalelser har man glemt lidt, siger Simon Hughes til The Athletics podcast.

- Det er tydeligt, at de holder øje med ham og tilgængeligheden. Hvis han er på markedet, så har Liverpool pengene til at hente ham. Det skal passe med, at han er tilgængelig, og han er en spiller, som Liverpool vil have på det tidspunkt.

- Han vil væk fra Dortmund. Hvis han vil tilbage til England, og Liverpool vil have ham, så ville han foretrække dem over Manchester United. Det er der slet ingen tvivl om. De er langt mere attraktive, lyder det fra Simon Hughes.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED