Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:10:2020 20:11
Liverpool-fans truer to Everton-spillere efter derby: Nu bliver politiet involveret

Vreden raser blandt Liverpool-tilhængerne, og det er gået ud over to Everton-spiller. Det er også gået for vidt, mener politiet.


Det er gået for vidt på det sociale medie, Twitter, mener det lokale politi i Merseyside, der nu har fået til opgave at undersøge tilsagn om hadforbrydelser og trusler mod de to Everton-spillere, Richarlison og Jordan Pickford, efter weekendens kamp mod Liverpool.

Begge spillere var involverede i brutale tacklinger i lørdagens 2-2-opgør på Goodison Park, men det var kun Richarlison, der modtog en konsekvens som følge af sin tackling.

- Vi undersøger i øjeblikket en række ubehagelige tweets, der er blevet fremsendt til to Everton-spiller, fortæller en talsmand fra politiet i Merseyside-kredsen.

- Sprogbruget i de omtalte tweets er totalt uacceptabelt, og vi tager efterforskningen meget alvorligt, uddyber talsmanden.

- Efterforskerne er i øjeblikket i gang med at undersøge, hvem der står bag Twitter-profilerne, og når vi har fundet ud af det, kommer sagerne for en domstol, slutter talsmanden.

Kampens VAR-dommer har før været impliceret i en række uheldige hændelser i forbindelse med Liverpools kampe.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED