AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:06:2019 18:22
Liverpool-fans sympatiserer med Newcastle-fans

Flere fans af Liverpool har været på de sociale medier for at sympatisere med Newcastle efter Rafa Benitez’ bekræftede exit fra klubben.


I dag offentliggjorde Newcastle, at manager Rafa Benitez forlader klubben.

Hans kontrakt udløber 30. juni, og det lykkedes ikke Rafa Benitez at blive enig med Mike Ashley og Newcastle om en ny kontrakt.

En officiel udmelding fra Newcastle lød:

- Det er med stor skuffelse, at vi annoncerer, at manager Rafael Benitez forlader Newcastle United, når hans kontrakt udløber 30. juni 2019.

- Vi har arbejdet hårdt på at forlænge Rafa’s kontrakt over en betydelig periode, det har dog ikke – og vil ikke blive – muligt at nå en aftale med Rafa og hans repræsentanter.

- Rafa’s trænerstab, Paco de Miguel Moreno, Antonio Gomez Perez og Mikel Antia vil også forlade klubben 30. juni.

Den tidligere Liverpool-manager har nydt sin tid i Newcastle, hvor han har fået lige så stor heltestatus, som han har i Liverpool, skriver Chronicle. 

Her er nogle reaktioner fra Liverpools fans:

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED