Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:06:2021 19:46
Liverpool er utilfredse: United har "hugget" stortalent fra rivalernes akademi

Der er meldinger om, at Ethan Ennis er godt på vej til at skifte Liverpools akademi ud med Manchester United.


Det ville næsten være utænkeligt at se et skifte mellem en spiller fra Liverpools førstehold til Manchester Uniteds eller vice versa, men på ungdomsplan er det måske mere accepteret.

Ifølge The Secret Scout skulle det i hvert fald være ved at ske nu. Mediet, hvis troværdighed, vi ikke helt kan vurdere, melder nemlig, at den 16-årige Liverpool-angriber Ethan Ennis er blevet tilbudt en såkaldt studielegatskontrakt af Manchester United, der er mere lukrativ end noget, Liverpool har tilbudt.

The Reds er angiveligt alt andet end tilfredse, men skaden er måske allerede sket. Lewis Bower, der dækker Liverpools ungdomshold for Outside of the Boot, skriver, at det kun er et spørgsmål om formaliteter, før Ennis skifter til Manchester United efter at have afvist en kontrakt fra Liverpool.

Ennis scorede blandt andet et hattrick for Liverpools U18-hold i sidste sæsons udgave af FA Cuppen for akademihold, og stod han ikke over for et formodet skifte til Manchester United, var han ventet en mere fast rolle for Liverpools U18-hold trods sin unge alder.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED