Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Liverpool er favorit til at købe Bellingham

Af Morten Bruun Jørgensen
07.12.2022 Kl. 07:53
Det forlyder nu, at Liverpool er favorit til at købe Jude Bellingham.

Manchester City, Chelsea, Real Madrid, Liverpool og nu også Paris Saint-Germain.

Det skorter ikke på europæiske storklubber, der gerne vil have fingrene i Jude Bellingham, men hvis man skal tro den tyske transferjournalist Christian Falk, som er fodboldchef hos Bild, er der én favorit til englænderen netop nu.

Liverpool er ifølge journalisten den aktuelle favorit til at sikre sig Dortmund-stjernen til sommer. Samtalerne mellem Bellingham og Liverpool er mere fremskredne end med Real Madrid, skriver han på sin Twitter-profil.

Samtidig beretter han også om, at Bellinghams familie foretrækker et skifte til Merseyside-klubben, der længe har vist interesse for den engelske teenager, som har været en af de store oplevelser ved den igangværende VM-slutrunde.

Prisen for Bellingham vil dog blive skyhøj. De seneste dage er der blevet rapporteret om, at han måske kan ende med at blive dyrere end Ousmane Dembélé, som Dortmund solgte for omtrent en milliard kroner til Barcelona.

Hvis han ender med at koste mere end Dembélé, bliver han uden tvivl en af verdens allerdyreste spillere og vil også slå transferrekorden i Liverpool med længder.

Samtidig er der stadig mange ting, der kan ske inden sommerens transfervindue, men lige nu forlyder det altså, at Liverpool er i pole position til den engelske landsholdsstjerne.

KONKURRENCE – Vind en lækker højtaler fra Bang & Olufsen:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)

Annonce