Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:01:2022 00:53
Ligner et PL-skifte: Her er Dembélés vanvittige krav

Ousmane Dembele kommer ikke til at forlænge med Barcelona.


Der har længe været skrevet om Ousmane Dembélés fremtid.

Franskmanden har over flere omgange været i forhandlinger med Barcelona om en ny kontrakt, og den spanske journalist, Gerard Romero, melder nu, at en kontraktforlængelse definitivt kan udelukkes.

Ousmane Dembélé har efter sigende gjort det klart for Barcelona, at han ikke vil forlænge, fordi de ikke vil møde hans krav, og dermed vil forlade klubben til sommer på en fri transfer.

Han ønsker ikke et januarskifte, som Barcelona vil være interesseret i, når han ikke vil forlænge.

Grunden til, at han ikke vil forlænge, er de økonomiske krav i en kontraktforlængelse, som Barcelona ikke vil møde. Ousmane Dembélé kræver - ifølge Gerard Romero - en kontrakt på 1,5 milliarder kroner over fem sæsoner. Det svarer til en årsløn på 300 millioner kroner. 

Derudover er der også to bonusser, som skal inkluderes i regnestykket; 150 millioner kroner i sign-on fee og 150 millioner kroner til agenten.

Det er krav, som Barcelona anser for at være helt hennr i vejret og føler sig sikre på, at ingen klubber vil betale ham de beløb.

Grundet sine økonomiske krav lader det til være Premier League med flest bejlere og dermed også den mest sandsynlige destination for den franske kantspiller.

Her meldes Chelsea, Manchester City og Manchester United interesseret.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE