AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:02:2020 22:18
Ligeglad med prisen: Lampard vil ikke love Kepa startplads mod United

For Frank Lampard er det kun indsatsen på træningsbanen, der betyder noget, og Chelsea-træneren vil ikke love Kepa Arrizabalaga en plads i buret mod Manchester United.


Chelsea betalte i sommeren 2018 et rekordhøjt beløb for Kepa Arrizabalaga, men spanieren har haft svært ved at leve op til det høje prisskilt. 

Især i denne sæson har målmanden været udsat for kritik, og i seneste ligakamp mod Leicester valgte Frank Lampard at smide spanieren på bænken til fordel for aldrende Willy Caballero. 

På mandag venter der så Chelsea endnu en svær opgave i form af en hjemmekamp mod Manchester United, og Lampard vil ikke love, at Kepa er tilbage i buret i det opgør: 

- Han har reageret godt, hvilket jeg også havde forventet. Jeg har ikke haft mange snakke med ham, og det er op til mig at beslutte, om han skal starte inde, siger Lampard ifølge Goal

- Jeg er ligeglad med prisskiltet. Det handler om indsatsen til træning. Jeg har besluttet, hvem der skal stå mod Manchester United, men det må I vente med at finde ud af til på mandag. 

Lampard siger derudover, at alle spillere, måske pånær Lionel Messi og Cristiano Ronaldo, oplever at ryge på bænken i løbet af karrieren. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED