AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:04:2019 17:17
Lejesvend i store smerter: Arsenal-fremtid i stor fare

Denis Suarez har ikke haft det nemt i Arsenal, og nu er spanieren også blevet ramt af store lyskensmerter.


Forventningerne til Denis Suarez var ganske store, da han i januar blev lejet i Barcelona, men indtil videre har Arsenal ikke fået meget ud af midtbanespilleren, og det kommer the Gunners muligvis heller ikke til i resten af sæsonen.

Lejesvenden har ikke været på banen siden den 10. marts i 2-0-sejren mod Manchester United, og ifølge Daily Mail skyldes det, at Denis Suarez i de seneste uger har været i store smerter til træning.

Det er en lyskenskade, der har sat midtbanespilleren tilbage, og Arsenals fysioterapeuter anbefaler nu, at han skal reducere sin træningsmængde over de kommende dage for at se, om betændelsen bedre kan blive taget hånd om.

Den engelske avis skriver desuden, at der er frygt for, at der er tale om en sportsbrok, men Denis Suarez håber på, at en kort pause kan få ham ovenpå igen, så han kan nå at overbevise Unai Emery om, at han fortjener en permanent kontrakt med Arsenal.

Hvis lejeaftalen skal veksles til er fast kontrakt, skal Arsenal blot smide £20 millioner over bordet til Barcelona, men the Gunners må formodes at have en række forbehold på nuværende tidspunkt.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED