AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:08:2019 15:26
Lejeaftalen er sikret - men tager Chelsea-spiller endegyldigt afsked?

Davide Zappacosta har tilsyneladende sagt endeligt farvel til Chelsea, selvom han blot er udlejet i første omgang.


Onsdag blev det offentliggjort, at Davide Zappacosta udlejes til AS Roma.

Samtidig fik han også forlænget sin kontrakt med Chelsea i yderligere ét år, og dermed blev der måske lagt op til, at italieneren kunne have en fremtid i klubben.

Sådan ser han det dog muligvis ikke selv, for på sin Twitter-profil har han tilsyneladende taget den endegyldige afsked med Chelsea.

- Det har været en stor ære at være en del af Chelsea-familien. Jeg ønsker alt det bedste til denne utrolige klub. Tak for alt, skriver den italienske højre back i dag.

Det var en noget lignende besked Mateo Kovacic sendte til Real Madrid, da han sidste sommer blev udlejet til Chelsea, og den kroatiske landsholdsspiller endte tidligere i år med at gennemføre et permanent skifte til the Blues.

Davide Zappacosta har muligvis spillet sin sidste kamp for Chelsea, hvor Cesar Azpilicueta og Reece James foretrækkes på højre back.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED