AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:08:2019 19:31
Leicesters klubmand meldes tæt på Rangers-skifte

Leicester er tæt på at tage afsked med en af de spillere, der har været med i mange år.


Han har været med til at rykke Leicester op fra the Championship, og han var med til at vinde mesterskabet i Premier League, men Andy Kings dage i klubben synes talte.

I januar blev han udlejet til Derby, og med sommerens køb af både Youri Tielemans og Dennis Praet til den centrale midtbane er vejen til spilletid lang for Andy King.

Denne sæson kan han dog også meget vel komme til at tilbringe andetsteds, for ifølge Evening Times, der udgives i Glasgow, er Rangers på nippet til at hente den 30-årige waliser på en lejeaftale.

I løbet af torsdag vil Andy King rejse til Glasgow for at underskrive lejeaftalen med den skotske storklub, der har Steven Gerrard som manager.

Andy King, som har fået lov til at smutte af Brendan Rodgers, har spillet 375 kampe for Leicester, og hans kontrakt løber frem til næste sommer.

Han kom til Leicester allerede i 2004 fra Chelsea.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED