AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:01:2019 20:42
Leicester-helt stopper karrieren

Efter mange år på topplan har Robert Huth nu besluttet sig for at stoppe sin fodboldkarriere, selvom han for nylig blev rygtet til Derby.


Som 34-årig er det nu slut for Robert Huth.

Den tyske forsvarsspiller fik ikke forlænget sin kontrakt i Leicester efter sidste sæson, og sidenhen har han stået uden kontrakt. For ganske nylig blev han dog sat i forbindelse med et skifte til Derby af person, der på Twitter udgiver sig for at være fodboldagent.

Det fik dog Robert Huth til at give svar på tiltale, og han skrev følgende på det sociale medie:

- Det kunne ikke være mere forkert. Jeg er stopper. Jeg har bare ikke lavet et interview og grædt over det, lyder meldingen fra tyskeren.

Gennem sin karriere spillede Robert Huth for Chelsea, Middlesbrough, Stoke og senest Leicester, hvor han for altid vil blive husket som en helt efter at have været med til at vinde Premier League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED