Leicester cruisede forbi uoplagte polakker

Af Emil Plovgaard
25.11.2021 Kl. 21:54
Kampen blev afviklet efter planen - til trods for uroligheder på lægterne.
Leicester nedlagde torsdag aften Legia med 3-1. Et resultat, der også var tilfældet efter første halvleg.

Patson Daka åbnede ballet, da han var sikkerheden selv, idet han sendte bolden ind i nederste højre hjørne uden chance for den 20-årige Legia-målmand Cezary Miszta.

James Maddison fordoblede føringen, da han bragede bolden ind i netmaskerne til stillingen 2-0.

De polske gæster blev tildelt et straffespark cirka halvvejs inde i første halvleg. Det blev i første omgang brændt af Mahir Emreli, men Filip Mladenovic fulgte op på riposten og reducerede til 2-1.

Wilfried Ndidi lagde igen yderligere afstand med sit hovedstød, hvor målmand Miszta endnu engang var prisgivet.

Der var flere store muligheder til Leicester, efterhånden som kampen udviklede sig.

Leicester topper nu Gruppe C i Europa League, men der er også kun to point ned til Legia, der nu ligger sidst.

På lægterne var der imidlertid grimme scener. Se videoen af optøjerne her.