AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:06:2019 08:37
Legende-rokaden: Terry kan afløse Lampard

John Terry er blandt kandidaterne til at overtage trænerjobbet i Derby County, skulle Frank Lampard forlade klubben til fordel for Chelsea.


Hvis den ene Chelsea-legende, Frank Lampard, vender hjem til Stamford Bridge, er en anden, Frank Lampard, blandt kandidaterne til at overtage det ledige trænersæde i Derby County.

Det skriver Daily Mail denne tirsdag.

Terry har været en del af trænerstaben i Aston Villa siden oktober, hvor han som assistenttræner var med til at prikke hul på Frank Lampards drøm om oprykning med Derby.

Den forhenværende stjerneforsvarer skulle dog have ambitioner om selv at blive cheftræner, og han kan tilbyde Derby den samme profil og forbindelser til Chelsea, som Lampard har kunnet.

Men i første omgang kræver det, at Frank Lampard skifter til Chelsea. Derby har endnu ikke fået en formel henvendelse fra The Blues, men forventer angiveligt at blive kontaktet inden for de næste to døgn.

Det er dog uvist, hvorvidt Derby vil lade Lampard vende tilbage til The Bridge gnindningsfrit. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED