Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:09:2021 08:55
Legende har talt: Han bør vinde Ballon d'Or

Nogle gange skal man bare lade fodboldlegenderne føre ordet og høre efter. Nu har Ruud Gullit skåret igennem støjen og kåret sin foretrukne Ballon d'Or-vinder


Selvom der fortsat er nogle måneder til den famøse og evigt omdiskuterede Ballon d'Or-prisoverrækkelse, så er der allerede nu taget hul på debatten om, hvem der bør vinde prisen.

Og her blander hollandske Ruud Gullit sig altså i diskussionen med en klar kandidat til prisen. Ifølge hollænderen bør man stoppe med at forherlige angriberne og i stedet kigge mod Chelsea.

- Det er den samme historie som med Baresi (Franco Baresi, red.). Han kunne ikke vinde Ballon d'Or på trods af sit niveau, siger Gullit ifølge L'Equipe og fortsætter:

- Spillere der scorer mål stjæler altid showet. Det ville være rart for en gangs skyld, at nogen der ikke er i rampelyset vinder. 

- En som Kanté spiller så godt og han fortjener det også.

Sidste år blev Ballon d'Or-prisoverrækkelsen aflyst grundet coronapandemien, men i år forventes det altså at showet vender tilbage.

Her er navne som N'Golo Kanté, Lionel Messi, Robert Lewandowski og Jorginho allerede nu blandt forhåndsfavoritterne til en topplacering.

Datoen for dette års overrækkelse er endnu ikke på plads, men under normale omstændigheder plejer disse shows at finde sted i begyndelsen af december måned.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE