Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:02:2021 16:20
Leeds-formand erkender: Ved ikke om Bielsa bliver

Marcelo Bielsa har allerede sat sit aftryk på Premier League, men i Leeds tør de kun håbe på, at argentineren fortsætter i næste sæson


64-årige Marcelo Bielsa er ikke en mand, der er glad for stabilitet. Hans hold er berømte og berygtede for at spille ultra-offensiv fodbold, og også på det personlige plan undgår Bielsa helst alt for konventionelle løsninger. 

For på trods af stor succes i Leeds har argentineren indtil videre afvist nye kontrakter, selvom hans nuværende aftale udløber allerede til sommer. Bielsa er kendt for ikke at bryde sig om lange kontrakter, og Leeds-formand Andrea Radrizzani erkender, at "El Loco" kan være fortid på Elland Road i næste sæson. Han håber det dog ikke.

- Marcelo ved, at vi er glade for ham. Hvis han bliver, vil vi være begejstrede for at fortsætte. Gruppen er tilfredse med ham, jeg er også tilfreds, og vi bør fortsætte, udtaler italieneren ifølge Goal.

- Så det er op til ham. Vi afventer hans beslutning, men vi, jeg og Victor (sportsdirektør Victor Orta, red:) har allerede analyseret mulighederne og hvad vi gør, hvis Marcelo ikke vil fortsætte hos os. Vi håber, at han fortsætter, men under alle omstændigheder forbereder vi klubben.

- Men jeg tror på, at det her hold ikke er færdigt og heller ikke Marcelo. De skal komme til Elland Road med fansene og nyde Premier League. Det fortjener han som manager, det er en unik oplevelse, tilføjer Radrizzani.

Leeds tabte fredag aften 0-1 mod Wolves og ligger på 12.-pladsen i Premier League med 30 point.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED