Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Laudrup afslører: Dette er min største triumf nogensinde

Af Jeppe Augustsen
27.03.2023 Kl. 08:46
Michael Laudrup afslører, hvad der har været den største triumf i karrieren.

Michael Laudrup anses for at være en af de største danske fodboldspillere gennem tiderne.

Han spillede for klubber som Lazio, Juventus, Barcelona, Real Madrid og Ajax, hvor han vandt flere trofæer.

Han nåede aldrig at spille i Premier League, selvom Manchester United og Sir Alex Ferguson engang forsøgte at få fat i ham. Til gengæld stod han i spidsen for et Premier League-mandskab – nemlig Swansea.

LÆS OGSÅ: Advarer Barcelona: Stort Premier League-bud på 'AC' kan være på vej

I 2012 blev han ansat som manager, og i 2013 førte han til klubbens første og hidtil eneste triumf i engelsk fodbold, da de vandt 5-0 over Bradford i ligacuppen – og det er den største triumf i Michael Laudrups karriere. Det fortæller han i et interview med Daily Mail.

– Det er den vigtigste sejr, jeg nogensinder har haft. En lille klub. Et lille hold. En ting er at vinde med Barcelona, Real Madrid, Juventus, Ajax og selv Brøndby. Men det her? Det var så utroligt specielt, siger Michael Laudrup til Daily Mail.

– Jeg kan huske, at jeg sagde til spillerne: "Måske får nogle af jer chancen for at spille en finale næste år. For nogle andre vil det måske aldrig ske igen. Man ved det ikke, så I skal nyde det". 

– Folk spurgte mig, om jeg nød kampen som manager. Hvordan kan man det? Man nyder aldrig en kamp. Men den her. Her var vi foran 3-0 i det 50. minut. Det var slut. 

– Det var specielt – også for Bradford-fansene. Ingen kunne tage deres øjeblik fra dem. Et League Two-mandskab, der spillede på Wembley. Selv ved 3-0 og 4-0 var der en fantastisk atmosfære. Det sker sjældent. Det er umuligt, lyder det fra Michael Laudrup.

LÆS OGSÅ: Højlund vil slå dansk transferrekord: Stor budkrig på vej

Udover sin triumf med Swansea har Michael Laudrup bl.a. også været med til at vinde Serie A, La Liga og Europaen Cup (nu kendt som Champions League).

Annonce