AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:09:2018 18:02
Lanzini: Jeg har savnet West Ham

Manuel Lanzini er tilbage efter en knæskade og fortæller, at han har savnet West Ham og folkene omkring klubben.


Manuel Lanzini har tilbragt de sidste tre måneder i Barcelona for at genoptræne efter den knæskade, han pådrog sig under forberedelserne til sommerens VM.

Den 25-årige argentiner vendte dog tilbage til West Ham i denne uge, og midtbanespilleren fortæller, at han har savnet klubben.

- Jeg har savnet West Ham, jeg har savnet spillerne, hele staben og træningsbanen, så jeg er glad for at være tilbage. Nu føler jeg mig godt tilpas. Det var rigtig hårdt, da mit knæ blev ødelagt inden VM, men nu er jeg glad og tænker på fremtiden, fortæller han til klubbens hjemmeside og uddyber:

- (Min kirurg red.) Ramon Cugat var rigtig god for mig. Operation gik godt, og alt var rigtig godt. Mit knæ føles komfortabelt og stabilt, og det er virkelig vigtigt. Jeg tager tingene dag for dag, og jeg føler mig godt tilpas, komfortabel og stabil, og jeg er klar til at arbejde videre, og så må vi se.

Lanzini fortæller, at han har været i tæt kontakt med Manuel Pellegrini under sin genoptræning i Barcelona.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED